تاریخ : شنبه, ۱ شهریور , ۱۴۰۴ 29 صفر 1447 Saturday, 23 August , 2025
25
سطح زیرکشت سبزی و صیفی ارگانیک در نور، امسال افزایش یافت.

افزایش سطح زیرکشت سبزی و صیفی ارگانیک در نور

  • کد خبر : 875
  • 18 مرداد 1400 - 17:34
افزایش سطح زیرکشت سبزی و صیفی ارگانیک در نور

مدیر جهاد کشاورزی نور با اشاره به اینکه امسال ۴۰ تن انواع سبزی و صیفی در شهرستان نور تولید و روانه بازار مصرف شده است، گفت: این میزان تولید به ۵ هکتار سطح زیرکشت در بخش بلده این شهرستان اختصاص داشته است. حبیب اله رنجبر با اشاره به اینکه امسال ۴۰ تن انواع سبزی و […]

مدیر جهاد کشاورزی نور با اشاره به اینکه امسال ۴۰ تن انواع سبزی و صیفی در شهرستان نور تولید و روانه بازار مصرف شده است، گفت: این میزان تولید به ۵ هکتار سطح زیرکشت در بخش بلده این شهرستان اختصاص داشته است.

حبیب اله رنجبر با اشاره به اینکه امسال ۴۰ تن انواع سبزی و صیفی در شهرستان نور تولید و روانه بازار مصرف شده است، گفت: این میزان تولید به ۵ هکتار سطح زیرکشت در بخش بلده این شهرستان اختصاص داشته است.

وی با بیان اینکه بخش بلده با توجه به موقعیت اقلیمی مناسب و حاصلخیزی خاکی که دارند برای کشت انواع سبزی و صیفی مناسب است، ادامه داد: با توجه به تنوع بالا محصول و رونق کشت در این منطقه، اکثر خانوار‌ها اقدام به تولید و پرورش سبزی و صیفی کردند و سبب ایجاد اشتغال فصلی برای خود شدند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نور خاطرنشان کرد: با توجه به علاقه و پشتکاری که بهره‌برداران این منطقه دارند امسال سطح پرورش سبزی و صیفی رشد ۵ درصدی نسبت به سال گذشته داشته است.

رنجبر ادامه داد: با توجه به اینکه چند وقتی است زمان برداشت سبزی و صیفی در این منطقه آغاز شده است، می‌توان گفت سلامت این محصولات تضمین شده است و از سلامت بالایی برخوردار است چراکه از هیچگونه سموم شیمیایی برای پرورش استفاده نشده است.

لینک کوتاه : https://patoghnouriha.ir/?p=875

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.